Innovative specialopgaver…

Når vi står over for at skulle løse en opgave, defineres opgaven grundigt af Projekt Manageren ud fra kundens konkrete ønsker og behov.

Herefter udarbejder vore konstruktører i samarbejde med Project Manageren et løsningsforslag/skitse, hvorefter dette gennemarbejdes og udvikles i INVENTOR ,som er et 3D CAD-program til maskinkonstruktion. Efter kundens godkendelse iværksættes projektet.

Vore produkter er optimeret til den aktuelle opgave og kan holde til det. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi er fleksible og kan hurtigt ændre og tilpasse en løsning på opgaven.

Det kan vi…

Vi kan fremstille alt i metal såsom sort stål, rustfast stål, kobber og aluminium.
Vi kan smede landbrugsredskaber, maskiner, traktorer og staldinventar til landbrugsejendomme. Vi producerer brandtrapper, stiger, låse, porte mm. Vi kan lave store metalkonstruktioner såsom kraner, elevatorer, stålmaster og olietanke. lige meget om det er en stor eller lille opgave står Bc-smede til rådighed.

Ydermere kan vi arbejde med alle former for rørføringer og anlæg, feks. Til drikkevand, central- og fjernvarme, men også til solfangere, jordvarmeanlæg og aircondition. Vi kan lave rørsystemer og bukke rør, skære gevind og svejse sammen.

Værkstedet varetager diverse maskinarbejde. Reparation af stativer og maskiner til kerneboring. Fremstilling af såvel standard- som specialopgaver tilpasset kundens behov. Adaptere, overgangsstykker, forlængere samt andet tilbehør til skæreindustrien. Uddrejning af centerhuller, boring af pinhuller m.m. i diamant- og hårdmetalklinger. Fræsearbejde i kundens egne eller vor fremstillede emner.

Kendetegnene ved vore produkter er, at de er optimeret til den aktuelle opgave og kan holde til det. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Idet vi selv fremstiller hovedparten af alle produkter, er vi utrolig fleksible og kan hurtig ændre og tilpasse en løsning på en evt specialopgave.